Samenwerking
Vrienden en partnerships

Wat is barbecuemarq?

Eigenlijk is dat heel simpel. Barbecuemarq is de naam van mijn hobby rondom alles wat met barbecueën te maken heeft.

Het concept van Barbecuemarq is dat ik elke week met barbecue-activiteiten bezig ben (samen of alleen) en dit deel op deze website, instagram (meest actief), facebook, twitter en pinterest.

Ik houd me vooral bezig met het ontwikkelen van nieuwe barbecue-gerechten, het uitschrijven van recepten, het jureren van barbecue-wedstrijden (o.a. KCBS) en samenwerkingen met andere barbecueërs of partijen in deze branche. 

Naast barbecueën houd ik me ook al bijna 20 jaar bezig met fotografie, met name reis-, stads-, nacht- en landschapsfotografie. Mijn werk verkoop ik ook wereldwijd via microstock-agentschappen. Een logische stap is dus dat ik met veel plezier probeer de mooiste plaatjes van mijn gerechten te maken, hier thuis, in mijn mini-studio.  Alle fotomateriaal op deze site is dan ook allemaal van mijzelf.

Wat voor mij voorop staat is het plezier. Het plezier van het vuur aanmaken, de rook ruiken, een lekker stuk vlees of vis bereiden. Maar ook het delen van de passie: samen naar het vuurtje kijken, genieten als iets smaakt, nieuwe dingen uitproberen en uitwisselen en de goede verhalen vertellen onder het genot van een biertje: het blijft immers een hobby! Dat is dus wat mijn barbecue-vlammetje laat branden.

 
 

Samenwerking en partnerships

De barbecuewereld in Nederland en Belgie is best een kleine wereld en als we elkaar kunnen helpen is dat een win-winsituatie. Voor mij is het best een intensieve en tijdrovende hobby en dan helpen alle kleine beetjes. Mocht je interesse hebben om op de een-of-andere manier samen te werken dan mag je me altijd een e-mail sturen op info@barbecuemarq.com

Voorbeelden van samenwerkingen & partnerships zijn:

– Het promoten van producten (food & non-food) door deze producten te gebruiken bij de ontwikkelde recepten en mee te nemen in de fotografie en op social media kanalen.

– Het reviewen van producten (food & non-food) door een tekstuele en visuele review op mijn website en promotie via social media.

– Het plaatsen van advertenties op mijn website of het promoten van producten op social media.

– Foodfotografie opdrachten en/of verkoop van fotomateriaal.

– On site barbecueën bv. ten behoeve van het promoten van nieuwe producten (niet voor feestjes of partijen)

– Samenwerking met andere barbecueërs met als doel ‘plezier’ en het creëren van content voor de website of social media.

NL EN FR DE IT ES