Vrienden van de Vleesboerderij
30 april 2022

Kom je 30 april ook proeven, ontmoeten en shoppen?
De vrienden van DeVleesboerderij.nl komen in Dussen samen en jij bent ook uitgenodigd!
– Showcooking
– Pitmasters
– Proeven & drankje
– Shoppen met korting
– Winacties
 
Locatie: Het Luxe Buitenleven in Dussen
 
Het Luxe Buitenleven
Loswal 5a
4271 BA Dussen

Wat kun je winnen?

De 1e prijs is: 

1 Dutch Oven medium van the Bastard
1 Kilo Sucade
1 kilo Iberico varkenswangen
1 kilo Belgische Blauwe kalfswangen

Wat kun je winnen?

De 2e prijs is: 

1 Grillpro Hamburgerpers
1 Grillpro BBQ-tang
1kg Bommelse Burgers
1kg Bacon Beef Burgers
1kg Black Angus Burgers

Natuurlijk ben ik er zelf bij. Ik ben al een tijdje de huisblogger van www.devleesboerderij.nl. Ik schrijf zo’n twintig barbecue-recepten per jaar voor op de site. Deze recepten dienen als inspiratie, om te laten zien wat je allemaal met stukken vlees kan maken. 

Naast mijn werkzaamheden voor devleesboerderij.nl amuseer ik me met het jureren van KCBS wedstrijden, fotografeer ik graag (zowel food als non-food), barbecue ik soms (1-2 x per week) en geniet ik van al het mooie en het lekkere dat het leven te bieden heeft.

Op 30 april ga ik drie gerechtjes/snacks op de barbecue maken. Wil je deze proeven kom dan lekker langs, het belooft een gezellige dag te worden met een hapje en een drankje. Een biertje lust ik namelijk ook wel 😉 Heb je vragen of zin in een praatje kom dan ook lekker langs, ik probeer met mijn collega pitmasters al jullie vragen te beantwoorden!

Tot 30 april in Dussen! 

Even voorstellen: Dit is Luc de Hoogh van BBQ team @Etenschap.

30 april, bij De Vrienden van DeVleesboerderij.nl in Dussen bij onze host Het Luxe Buitenleven, is Luc één van onze 4 Pitmasters!

Je kunt hem daar vragen wat hij met deze twee Tomahawk steaks van plan was 😆. Dat roept vast goede herinneringen op. Maar je kunt hem ook van alles vragen over andere recepten, BBQ’s, technieken en toebehoren.

Kom je ook even proosten met Luc? Je kunt dan gelijk proeven, shoppen met korting en winnen in de loterij. We zien je graag op ons event! Als je langskomt, laat het ons dan even weten:
https://www.facebook.com/events/346611177445462

Even voorstellen: Dit is Dennis Dahlmanns van @fyrespices. Een lijn van maar liefst 35 verschillende vers gemalen blends.

30 april, bij De Vrienden van DeVleesboerderij.nl in Dussen bij onze host Het Luxe Buitenleven, is Dennis één van onze 4 Pitmasters!

Dennis kun je alles vragen over kruiden, blends en wat nou waar bij past. Misschien heb jij zelfs wel HET idee voor een nieuwe blend? Hij showt zijn pitmaster skills met een BEEFHAMMER en terwijl hij aan het klussen is met zijn hamer, drinkt hij graag een biertje met je!

Kom je ook even proosten met Dennis?

 

Even voorstellen: Dit is Boyke ten Broeke a.k.a. The Hungry Dutchman a.k.a. The Spareribs project. KCBS jurylid, Rubs verkoperd en hele fijne vent.

30 april, bij De Vrienden van DeVleesboerderij.nl in Dussen bij onze host Het Luxe Buitenleven, is Boyke één van onze 4 Pitmasters! 🥩🔥

Boyke maakt op het event een hopelijk prijswinnende Taco met Kalfstong. Met deze Taco dingt hij ook mee naar ‘de beste Taco van Nederland’. Maar je kunt hem ook van alles vragen over andere recepten, BBQ’s, technieken en toebehoren.

Kom je ook even proosten met Boyke? Je kunt dan gelijk proeven, shoppen met korting en winnen in de loterij. We zien je graag op ons event!

NL EN FR DE IT ES